Τρόποι Αποστολής

Εντός Ελλάδας:

Μεταφορικά έξοδα:

Αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες άνω των 100€ δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά εντός Ελλάδας. Για παραγγελίες κάτω των 50€ επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα 5€, ενώ για παραγγελίες από 50-100€ με μεταφορικά έξοδα 3€. Εξαιρούνται οι ημερομηνίες των ειδικών εκπτώσεων και προσφορών, όπου το ποσό αυτό δύναται να μεταβληθεί, χωρίς άλλη ενημέρωση.

 

Τρόποι αποστολής / παραλαβής:

 • Με Ταχυμεταφορική(Courier): Παραγγελίες με συνολικό βάρος ή ογκομετρικό βάρος μικρότερο των 8 κιλών, δύναται να αποσταλούν με ταχυμεταφορική(courier) και εφόσον είναι εξασφαλισμένη η ασφάλεια των προϊόντων από πιθανή φθορά.
 • Με Μεταφορική εταιρεία (εκτός courier): Παραγγελίες μεγαλύτερου όγκου και βάρους αποστέλλονται με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.

 • Με ιδιόκτητα μέσα της εταιρείας μας: Παραγγελίες εντός Αττικής, δύναται να παραδοθούν από εμάς, εφόσον αφορούν προϊόντα που χρήζουν ιδιαίτερης μεταφοράς. Επίσης, δύναται να παραδοθούν συνδυαστικές παραγγελίες σε γειτονικές περιοχές.

 • Παραλαβή από την έδρα μας: Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα μας, εφόσον μας έχετε ενημερώσει με οποιοδήποτε τρόπο προβλέπεται και εφόσον έχετε ειδοποιηθεί ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

 

Διευκρινίσεις:

 • Οι παραγγελίες εντός Αττικής προγραμματίζονται συγκεκριμένη ώρα και μέρα, για τις οποίες ενημερώνεστε την προηγούμενη και οφείλετε να βρίσκεστε στον τόπο παραλαβής.
 • Για παραγγελίες εκτός Αττικής, θα ενημερώνεστε για την ημέρα αποστολής, το όνομα της μεταφορικής εταιρείας και το τηλέφωνό της. Η κατάσταση της παραγγελίας καθώς και ο αριθμός φορτωτικής, το όνομα της μεταφορικής και τα τηλέφωνά της, αποστέλλονται με e-mail την ημέρα αποστολής. 
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε δική σας μεταφορική εταιρεία ή ίσως και κάποια ταχυμεταφορική(courier), θα επιβαρύνεστε εξ’ ολοκλήρου με τα μεταφορικά έξοδα.
 • Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ελέγχετε τα είδη για τυχόν φθορές κατά την μεταφορά τους από τον εκάστοτε μεταφορέα. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για την μεταφορά τους από τον μεταφορέα, μιας και έχουν παραληφθεί από αυτόν σε άριστη κατάσταση.
 • Πιθανόν, σε συγκεκριμένα προϊόντα, να υπάρχουν ειδικές χρεώσεις μεταφορικών εξόδων ανάλογα με τον όγκο, την ιδιαιτερότητά τους και την τιμή τους. Σε μία τέτοια περίπτωση θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
 • Η παραγγελία μπορεί να είναι συσκευασμένη σε δέματα. Δέμα θεωρείται κάθε χαρτοκιβώτιο μικρό ή μεγάλο, ή κάθε σύνολο χαρτοκιβωτίων που είναι δεμένα μεταξύ τους ως ένα και περιέχουν ένα ή περισσότερα είδη συσκευασμένα κατάλληλα για ασφαλή μεταφορά.

 

Χρόνος αποστολής:

 • Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται ενημερωτικό email. Για την ορθή και έγκαιρη λήψη του, παρακαλούμε να ελέγχετε την ορθότητα της καταχώρησης του προσωπικού σας email καθώς και τον φάκελο των spam σας.
 • Για την εξέλιξη της παραγγελίας σας, θα ενημερώνεστε μέσω email, ή και sms.
 • Οι παραγγελίες αποστέλλονται εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή. Εξαιρούνται οι παραγγελίες που αποστέλλονται με δικά μας μέσα, όπου δύναται να παραδοθούν συμφωνημένες ώρες και ημέρες.
 • Όταν οι παραγγελίες αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία, συνήθως χρειάζονται 2-3 εργάσιμες ημέρες για να παραλάβετε και ανάλογα με τον προορισμό, όταν μεσολαβούν δύο ή περισσότερες μεταφορικές ή ιδιαίτερες περιοχές, όπως νησιωτική Ελλάδα, χρειάζονται συνήθως 3-5 εργάσιμες μέρες.
 • Όταν οι παραγγελίες αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφοράς(courier), συνήθως χρειάζονται από 1-4 εργάσιμες ημέρες για να παραλάβετε, ανάλογα με τον προορισμό.
 • Εάν επιθυμείτε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα παράδοσης, μπορείτε να το ζητήσετε από εμάς και στην συνέχεια θα ενημερωθεί η μεταφορική εταιρεία. Υπεύθυνη για την συγκεκριμένη παράδοση είναι μόνο η μεταφορική εταιρεία.
 • Αν για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τους νέους χρόνους παράδοσης.
 • Όταν υπάρχει συνδυασμός διαφορετικών κατηγοριών προϊόντων σε μία παραγγελία, ο χρόνος παράδοσης δύναται να είναι μεγαλύτερος του κανονικού, λόγω της ανάγκης συγκέντρωσης αυτών και κατόπιν αποστολής της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει προηγούμενη συνεννόηση μαζί σας.

 

Εκτός Ελλάδας:

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος δεν ισχύουν δωρεάν μεταφορικά ανεξαρτήτως κόστους παραγγελίας, αλλά το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται κατόπιν επικοινωνίας με τη μεταφορική και συνεννόησης μαζί σας. Έχετε την δυνατότητα να αναλάβετε εξ' ολοκλήρου την μεταφορά των προϊόντων από τον χώρο μας, με δικά σας έξοδα μεταφοράς και μεταφορική εταιρεία. Σε περίπτωση μεγάλης παραγγελίας, η μεταφορά από εμάς προς την μεταφορική εταιρεία εξωτερικού που θα μας υποδείξετε είναι δωρεάν, εφόσον η μεταφορική εταιρεία εξωτερικού είναι εντός Αττικής,

PayPal Logo
Copyright © 2019-present Fotistika4u. All rights reserved.