Τρόποι Πληρωμής

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Με Αντικαταβολή.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή των προϊόντων, στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφοράς(courier). Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 1,60€ και ισχύει για παραγγελίες, βάρους ή ογκομετρικού βάρους έως 8 κιλών που αποστέλλονται με ταχυμεταφορική(courier). Για παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία (εκτός courier) δεν ισχύει η αντικαταβολή. Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να καταβληθεί ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας το αργότερο έως την ημέρα φόρτωσης.

Σημείωση: Eίναι υποχρεωτικό για παραγγελίες άνω των 150€ να έχει σταλεί προκαταβολή 50% με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μόνο τότε η παραγγελία θεωρείται επιβεβαιωμένη και έπειτα ξεκινά η πρετοιμασία και εκτέλεσή της. Σε ειδικές και πολύ μεγάλες παραγγελίες, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει επιπλέον καταβολή κατά την διάρκεια της παραγωγής των προιόντων. Το υπόλοιπο ποσό της παραγγελίας εξοφλείται ανάλογα με τον τρόπο εκτέλεσή της.

 

Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς για την κατάθεση της προκαταβολής, της εξόφλησης ή ολόκληρου του ποσού της παραγγελίας σας. Καλό θα ήταν η κατάθεση προκαταβολής να πραγματοποιηθεί εντός 1 ή 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας. Μόνο τότε η παραγγελία σας είναι επιβεβαιωμένη. Έτσι θα αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις στον χρόνο συλλογής των προϊόντων και αποστολής της παραγγελίας. Στο καταθετήριο απαραίτητα να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας.

ALPHA BANK

IBAN: GR97 0140 3970 3970 0200 2000 800

PIRAEUS WINBANK

IBAN: GR74 0171 0510 0060 5113 7757 767

EUROBANK  

IBAN: GR78 0260 4060 0009 0020 0411 741

NATIONAL BANK

IBAN: GR18 0110 0960 0000 0966 0983 637

 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:  ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας e-mail στο accounts@fotistika4u.gr, ή τηλεφωνικώς στο +30 210 4315 075, για να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση.

Εναλλακτικά μπορείτε  να καταθέσετε μέρος του ποσού ως προέμβασμα για την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Κατόπιν μπορείτε να εξoφλήσετε μόλις ετοιμαστεί αλλά πριν εκτελεστεί η παραγγελία σας.

Σημείωση: Οι πελάτες εκτός Ελλάδας υποχρεούνται να κάνουν προέμβασμα το τελικό ποσό της παραγγελίας τους.

Σημείωση: Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί κατάθεση από λογαριασμό άλλης τράπεζας τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον καταθέτη.

 

Μέσω PayPal.

Στο fotistika4u έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω PayPal, χωρίς επιπλέον κόστος. Το PayPal αποτελεί έναν σύγχρονο και ασφαλή τρόπο συναλλαγών, που επιτρέπει στους πελάτες του να στέλνουν, να λαμβάνουν και να κατέχουν κεφάλαια σε 19 νομίσματα σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας το ιδανική λύση για διεθνείς συναλλαγές. Εάν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό PayPal δεν χρειάζεται να εισάγετε τα προσωπικά και οικονομικά στοιχεία σας κάθε φορά που πληρώνετε. Χρειάζεστε μόνο τη διεύθυνση του e-mail σας και τον κωδικό πρόσβασης. Όλες οι πληροφορίες που δίνετε εδώ είναι κρυπτογραφημένες και δεν φτάνουν στη βάση δεδομένων του καταστήματος. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής σας, το σύστημα, σας επιστρέφει στο fotistika4u και τα χρήματα σας μεταφέρονται στον λογαριασμό PayPal του καταστήματος.

Σημείωση: Αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής το Paypal, χωρίς ωστόσο να αποπληρώσετε την παραγγελία σας επιτυχώς, αυτόματα αυτή ακυρώνεται. Σε τέτοια περίπτωση θα σας καλέσουμε μήπως συντρέχει κάποιο λάθος.

 

Με χρέωση Πιστωτικής / Χρεωστικής Κάρτας. 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners) ή το MasterPass μέσα από το ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Alpha Bank. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής σας, το σύστημα, σας επιστρέφει στο fotistika4u όπου θα λάβετε επιβεβαίωση της συναλλαγής και μπορείτε να συνεχίσετε τις αγορές σας. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν γίνει δεκτή η κάρτα σας και δεν αποπληρωθεί η παραγγελία σας επιτυχώς, αυτόματα ακυρώνεται. Σε τέτοια περίπτωση θα σας καλέσουμε μήπως συντρέχει κάποιο λάθος. Συναλλαγές με πιστωτική κάρτα τράπεζας του εξωτερικού γίνονται δεκτές μόνο με εφάπαξ πληρωμή (δεν υποστηρίζονται τυχόν δόσεις).

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank που χρησιμοποιεί τισ πιο σύγχρονες μεθόδους κρυπτογράφησης, προσφέροντας σας την μέγιστη ασφάλεια συναλλαγών ενώ κανένα δεδομένο δεν συλλέγεται ή αποθηκεύεται στον server της Εταιρείας. 

Σημείωση: Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, παραστατικά αξίας άνω των 500€ είναι απαραίτητο να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή χρέωση σε πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Σημείωση:
Οι πελάτες εκτός Ελλάδας πιθανό να υπόκεινται σε έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς και άλλες απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη.

 

Με πληρωμή κατά την παραλαβή από την έδρα μας.

Μπορείτε να παραλάβετε εσείς την παραγγελία σας από την έδρα μας, Σαχτούρη 37 & 38, Κερατσίνι 18758, και να πληρώσετε με την παραλαβή των προϊόντων.

Σημείωση: Eίναι υποχρεωτικό για παραγγελίες άνω των 150€ να έχει σταλεί προκαταβολή 50% με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μόνο τότε η παραγγελία θεωρείται επιβεβαιωμένη και έπειτα ξεκινά η πρετοιμασία και εκτέλεσή της. Σε ειδικές και πολύ μεγάλες παραγγελίες, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει επιπλέον καταβολή κατά την διάρκεια της παραγωγής των προιόντων. Το υπόλοιπο ποσό της παραγγελίας εξοφλείται ανάλογα με τον τρόπο εκτέλεσή της.

 

 

Διευκρινίσεις:

  • Eίναι υποχρεωτικό για παραγγελίες άνω των 150€ ή για παραγγελίες με προϊόντα που έχουν παραγγελθεί για εσάς, ή έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, να έχει σταλεί προκαταβολή 50% με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μόνο τότε η παραγγελία θεωρείται επιβεβαιωμένη. Σε ειδικές και πολύ μεγάλες παραγγελίες, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει επιπλέον καταβολή κατά την διάρκεια της παραγωγής των προιόντων. Το υπόλοιπο ποσό της παραγγελίας εξοφλείται ανάλογα με τον τρόπο εκτέλεσή της.
  • Η κατάθεση προκαταβολής θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας. Μόνο τότε η παραγγελία σας θεωρείται επιβεβαιωμένη. Έτσι θα αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις στον χρόνο συλλογής των προϊόντων και αποστολής της παραγγελίας. Στο καταθετήριο απαραίτητα να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας.
  • Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί κατάθεση από λογαριασμό άλλης τράπεζας τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον καταθέτη.
  • Για έκδοση τιμολογίου: Εάν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου η διαδικασία είναι πολύ απλή. Απλά συμπληρώνετε το αντίστοιχο πεδίο κατά την διαδικασία παραγγελίας και καταχωρείτε τα φορολογικά στοιχεία που σας ζητούμε. Έτσι μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα για επαγγελματική χρήση με γρήγορο και απλό τρόπο.
  • Για αγορές από χώρες της Ε.Ε. εκτός Ελλάδας: Έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε προϊόντα χωρίς Φ.Π.Α., μόνο εάν αυτά προορίζονται για επαγγελματική χρήση και η επιχείρησή σας έχει ως έδρα οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (εκτός της Ελλάδας). Η άμεση απαλλαγή Φ.Π.Α. ισχύει μόνο για ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Οι συναλλαγές αυτές υποχρεωτικά δηλώνονται και στο Σύστημα Στατιστικών Ενδοκοινοτικού Εμπορίου (Intrastat). Εάν διατηρείτε επιχείρηση με έδρα χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επιθυμείτε να αγοράσετε προϊόντα για επαγγελματική χρήση επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας το Α.Φ.Μ σας. Κατόπιν θα ελέγξουμε το Α.Φ.Μ σας και εφόσον είναι έγκυρο θα εκδοθεί τιμολόγιο χωρίς Φ.Π.Α.
PayPal Logo
Copyright © 2019-present Fotistika4u. All rights reserved.