Φωτιστικό Ξύλινο EGLO ARTANA 32824 Γκρι-Λευκό

Ειδική Τιμή 64,87 € Αρχική Τιμή 64,90 €
Διαθέσιμο σε 4-10 ημέρες
Κωδικός
11032824

Η συλλογή Artana της EGLO αποτελείται από μέταλλο με Νίκελ Ματ φινίρισμα και ξύλο σε διάφορες αποχρώσεις και συνδυασμούς χρωμάτων, Μαύρο με Γκρι, Γκρι ή Φυσικό με Λευκό.

Περισσότερες Πληροφορίες

Γενικές Πληροφορίες

Συλλογή ARTANA
Κωδικός Κατασκευαστή/BRAND 32824
Είδος Φωτιστικού Κρεμαστό Μονόφωτο
Τύπος Φωτιστικού Κρεμαστό
Ύφος Φωτιστικού Μοντέρνο (Modern)
Φινίρισμα Ξύλο, Γκρι χρώμα
Υλικό Κατασκευής Μέταλλο, Ξύλο

Διαστάσεις Φωτιστικού

Διάμετρος DØ 300mm
Ύψος (συνολικό max H) 1100mm
Ρυθμιζόμενο Συνολικό Ύψος (Η) Ναι

Πληροφορίες Φωτισμού

Αριθμός Φώτων Ένα Φως
Πηγή Φωτός Λαμπτήρας
Βάση - Υποδοχή Λαμπτήρα E27
Συμπεριλαμβάνονται Λαμπτήρες Όχι
Ενεργειακή Απόδοση

Brand

Κατασκευαστής / Brand Eglo
Χώρα Προέλευσης Αυστρία

Λεπτομέρειες

Η συλλογή Artana της EGLO αποτελείται από μέταλλο με Νίκελ Ματ φινίρισμα και ξύλο σε διάφορες αποχρώσεις και συνδυασμούς χρωμάτων, Μαύρο με Γκρι, Γκρι ή Φυσικό με Λευκό.

Τη συλλογή συνθέτουν μονόφωτα σε δύο διαστάσεις και σε στους παραπάνω χρωματισμούς. Τα ξύλινα φωτιστικά μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα ξύλινα φωτιστικά και να δώσουν μία ιδιαίτερη νότα διακόσμησης και φωτισμού στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Στα φωτιστικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λαμπτήρες τύπου Ε27 LED, κανονικούς ή διακοσμητικούς Filament, ανάλογα τον φωτισμό και την διακόσμηση που θέλετε στον χώρο σας.

Συνιστάται η χρήση λαμπτήρων LED για το φωτισμό του χώρου σας, ώστε να έχετε οικονομία στην κατανάλωση του ρεύματος και παράλληλα να συμβάλλετε και εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ένας εύκολος τρόπος υπολογισμού, του κατάλληλου φωτιστικού LED για το χώρο σας, κατά προσέγγιση, είναι η παρακάτω αναλογία: Σαλόνι, Υπνοδωμάτιο, Χώροι Αναμονής  250-300 lm/m² , Κουζίνα, Μπάνιο 300-350 lm/m² και Χώροι Εργασίας (ανάλογα τη φύση της) 350-550 lm/m².

Σημείωση: Προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν φθορές στο προϊόν κατά την μεταφορά τους από την εταιρεία στο εξωτερικό και συνεχεία την αποστολή τους σε εσάς, τα προϊόντα είναι συσκευασμένα σε compact συσκευασία και απαιτείται προσεκτική συναρμολόγηση από εσάς, σύμφωνα με τις οδηγίες στην συσκευασία τους. Τα προϊόντα αυτά, όπως και όλα, ελέγχονται από εμάς και συσκευάζονται ανάλογα, ώστε να φθάσουν σε εσάς χωρίς φθορές.

Custom Made: Το φωτιστικό μπορεί να κατασκευαστεί σε διάφορες συνθέσεις, με δύο ή και περισσότερα φώτα, σε Ράγα ή σε Στρογγυλή Βάση. Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

PayPal Logo
Copyright © 2019-present Fotistika4u. All rights reserved.