ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ, ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ--- Εξυπηρέτηση Πελατών στο 2104315075

SAFETY & COMFORT (Ασφάλεια και Άνεση)

SAFETY & COMFORT (Ασφάλεια και Άνεση)

ΦΩΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ !

Τα φωτιστικά SAFETY & COMFORT έχουν αισθητήρα κίνησης και σας προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, άνεση στην καθημερινότητά σας και παράλληλα, αυξάνουν την αίσθηση ασφάλειας στον χώρο σας.

Άνεση και Ασφάλεια στον χώρο σας. 

Τα φωτιστικά SAFETY & COMFORT ανάβουν χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε κάποιον διακόπτη. Έτσι μπορείτε να έχετε ελεύθερα τα χέρια σας, ώστε να μεταφέρετε οτιδήποτε πιο άνετα, ερχόμενοι στον χώρο σας. Επίσης μπορείτε να περπατήσετε άφοβα και άνετα στον εξωτερικό σας χώρο, μιας και μπορούν να σας τον φωτίσουν και να αποφύγετε πιθανά εμπόδια που μπορούν να προκαλέσουν πιθανή πτώση ή τραυματισμό.

Παράλληλα, μπορούν να φωτίσουν τα σκοτεινά σημεία του εξωτερικού σας χώρου όταν αυτό είναι απαραίτητο. Έτσι μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει κάθε στιγμή και να αποτρέψετε πιθανή ανεπιθύμητη ενέργεια. Σε συνδυασμό με το σύστημα ασφαλείας, μπορείτε να καταγράψετε αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες και να ενεργήσετε ανάλογα. Προσοχή! Τα φωτιστικά δεν αντικαθιστούν το σύστημα ασφαλείας, απλά λειτουργούν βοηθητικά και ανασταλτικά.

Εξοικονόμηση χρημάτων. 

Τα φωτιστικά SAFETY & COMFORT σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρήματα, διότι ανάβουν όταν χρειάζεται. Ορισμένα προϊόντα έχουν τη δυνατότητα ρύθμισης του χρόνου που θα παραμένουν αναμμένα. Σε συνδυασμό με τους Λαμπτήρες και τα Αξεσουάρ τους, τα φωτιστικά SAFETY & COMFORT είναι μια ολοκληρωμένη λύση για τον εξωτερικό σας χώρο στην κύρια κατοικία σας ή το εξοχικό σας. Επιλέξτε τα κατάλληλα φωτιστικά για το φωτισμό του χώρου σας, ώστε να έχετε ξεχωριστό αποτέλεσμα στη διακόσμηση και στον φωτισμό του, οικονομία στην κατανάλωση του ρεύματος και παράλληλα να συμβάλετε και εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος.

Πλέγμα Λίστα

Φθίνουσα Ταξινόμηση

1-20 από 60

Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Πλέγμα Λίστα

Φθίνουσα Ταξινόμηση

1-20 από 60

Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3