ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ. --- ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ --- Εξυπηρέτηση Πελατών στο 2104315075

Εξυπηρέτηση Πελατών

Τρόποι Παραγγελίας
Αφού έχετε επιλέξει το είδος που σας αφορά, τα χαρακτηριστικά του και έχετε κάνει τις ανάλογες αλλαγές και επιλογές στα αντίστοιχα πεδία, επιλέγετε έναν από τους παρακάτω τρόπους για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας:
    1. Ηλεκτρονική παραγγελία: επιλέγετε την ποσότητα που θέλετε και πατάτε «Αγορά». Μπορείτε να επιστρέψετε πάλι πίσω στο κατάστημα πρίν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, για να κάνετε και τις υπόλοιπες αγορές σας. Κατόπιν πατάτε «Ολοκλήρωση Αγορών» και σας οδηγεί το site για τις υπόλοιπες ενέργειές σας.

    2. Τηλεφωνική Παραγγελία:  επιλέγετε τα είδη που σας ενδιαφέρουν, προσθέτοντάς τα στα επιθυμητά, και τηλεφωνώντας στην εταιρεία, μπορείτε να τα παραγγείλετε. Ο υπεύθυνος υπάλληλος της εταιρείας, σας καθοδηγεί για τις υπόλοιπες ενέργειές σας. Τηλέφωνα επικοινωνίας είναι το 2104315075 και το 6955902800

    3. Παραγγελία στην έδρα μας: έχοντας επιλέξει τα είδη που σας ενδιαφέρουν και κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, μπορείτε να μας επισκεφτείτε, να δείτε τα είδη μας και να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Είναι πιθανόν τα είδη που έχετε επιλέξει να μην είναι διαθέσιμα ως έτοιμα στην έκθεσή μας διότι πιθανόν να βρίσκονται σε πρωταρχικό στάδιο επεξεργασίας. Η έκθεση και η βιοτεχνία μας βρίσκονται στην Σαχτούρη 37-38, Κερατσίνι, Τ.Κ.18758. Οι τιμές μας δεν αλλάζουν για παραγγελίες που πραγματοποιούνται στην έδρα μας.

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Με Αντικαταβολή
Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω των οδηγών μας ή της εταιρίας courier (ΜΟΝΟ μικρά δέματα έως 5 κιλά) και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας μαζί με τα έξοδα μεταφοράς την στιγμή της παραλαβής. Δεν χρεώνεστε με έξοδα αντικαταβολής. Στην περίπτωση αντικαταβολής, είναι υποχρεωτικό για παραγγελίες άνω των 100€ να έχει σταλεί προκαταβολή 50% με κατάθεση σε τραπεζικό  λογαριασμό. Μόνο τότε η παραγγελία θεωρείται επιβεβαιωμένη. Σε ειδικές και πολύ μεγάλες παραγγελίες, η εταιρία έχει το δικαίωμα να ζητήσει επιπλέον καταβολή κατά την διάρκεια της παραγωγής των προιόντων. Το υπόλοιπο ποσό το παραδίδει στον μεταφορέα κατά την παραλαβή της παραγγελίας. ΔΕΝ αποστέλλονται αντικαταβολές με ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (πρακτωρεία μεταφορών). Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να καταβληθεί ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας, το αργότερο έως την ημέρα φόρτωσης.


Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς για την κατάθεση του τελικού ποσού της παραγγελίας σας (συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής). Καλό θα ήταν η κατάθεση να πραγματοποιηθεί εντός 1 ή 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας. Στο καταθετήριο απαραίτητα να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας. Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα e-mail στο fotistika4u@gmail.com , τηλεφωνικώς ή με fax στο +30 210 4315 075, για να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση. Επίσης, μπορείτε  να καταθέσετε μέρος του ποσού ως προέμβασμα για την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Κατόπιν μπορείτε να εξωφλήσετε μόλις ετοιμαστεί και πριν εκτελεστεί η παραγγελία σας. Οι πελάτες εκτός Ελλάδας υποχρεούνται να κάνουν προέμβασμα το τελικό ποσό της παραγγελίας τους, προς επιβεβαίωσή της.

ALPHA BANK:

IBAN: GR97 0140 3970 3970 0200 2000 800
Αρ. Λογ/μού 397002002000800

PIRAEUS WINBANK:

IBAN: GR74 0171 0510 0060 5113 7757 767
Αρ. Λογ/μού 6051137757767

NATIONAL BANK NBG: 

IBAN: GR18 0110 0960 0000 0966 0983 637
Αρ. Λογ/μού 09660983637

EFG EUROBANK:

IBAN: GR78 0260 4060 0009 0020 0411 741
Αρ. Λογ/μού  0026.0406.90.0200411741

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:  ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Μέσω PayPal 
Μπορείτε να χρησιμοποιείσετε την πιστωτική σας κάρτα για πληρωμή μέσω PayPal  χωρίς επιβάρυνση. Η συναλλαγή με πιστωτική κάρτα γίνεται μέσω του PayPal. Δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό PayPal  για να κάνετε τη συναλλαγή. Η διαδικασία είναι απλή. Επιλέγετε πληρωμή μέσω PayPal και το site σας οδηγεί στο site της PayPal. Εδώ επιλέγετε: ”Don’t have a PayPal account? Use your credit card or your bank account(where available)". Πατήστε “continue” και συμπληρώστε τη φόρμα και τα στοιχεία. Όλες οι πληροφορίες που δίνετε εδώ είναι κρυπτογραφημένες και δεν φτάνουν στη βάση δεδομένων του καταστήματος. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής σας, το σύστημα, σας επιστρέφει στο site και τα χρήματα σας μεταφέρονται στον λογαριασμό PayPal του καταστήματος.

Με χρέωση Πιστωτικής Κάρτας / Χρεωστικής Κάρτας 
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα (VisaMasterCardMaestroAmerican ExpressDiners) ή το MasterPass μέσα από το ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της AlphaBank. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής σας, το σύστημα, σας επιστρέφει στο site όπου θα λάβετε επιβεβαίωση της συναλλαγής και μπορείτε να συνεχίσετε τις αγορές σας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Με πληρωμή κατά την παραλαβή από την έδρα μας
Μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από την έδρα μας, Σαχτούρη 37 & 38, Κερατσίνι, και να πληρώσετε με την παραλαβή των προϊόντων. Μη ξεχνάτε ότι είναι υποχρεωτικό για παραγγελίες άνω των 100€ να έχει σταλεί προκαταβολή 50% με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό. Μόνο τότε η παραγγελία θεωρείται επιβεβαιωμένη.

Τρόποι Αποστολής

Για παραγγελίες άνω των 150€ δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά εντός Ελλάδας. Εξαιρούντε οι ημερομηνίες των ειδικών εκπτώσεων και προσφορών, όπου το ποσό αυτό δίνεται να μεταβληθεί, χωρίς άλλη ενημέρωση. Παραδόσεις πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα. 

Με Μεταφορέα:  Για παραγγελίες εντός Αττικής, προγραμματίζονται συγκεκριμένη ώρα και μέρα, για τις οποίες ενημερώνεστε την προηγούμενη και οφείλετε να παραμείνετε στον τόπο παραλαβής. Για παραγγελίες εκτός Αττικής, θα ενημερώνεστε για την ημέρα αποστολής , το όνομα της μεταφορικής εταιρίας και το τηλέφωνό της. Σε περίπτωση που επιθυμείτε δική σας μεταφορική εταιρεία ή ίσως και κάποια ταχυμεταφορική, θα επιβαρύνεστε εξ’ολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ελέγχετε τα είδη για τυχών φθορές κατά την μεταφορά τους από τον εκάστοτε μεταφορέα. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για την μεταφορά τους από τον μεταφορέα, μιας και έχουν παραληφθεί από αυτόν σε άριστη κατάσταση. Για παραγγελίες κάτω των 150€ επιβαρύνεστε με το ποσό των 7€ ανά παραγγελία για την χερσαία Ελλάδα και 9€ για τη νησιωτική. Η παραγγελία μπορεί να είναι συσκευασμένη σε δέματα. Δέμα θεωρείται κάθε χαρτοκιβώτιο μικρό ή μεγάλο, ή κάθε σύνολο χαρτοκιβωτίων που είναι δεμένα μεταξύ τους ως ένα και περιέχουν ένα ή περισσότερα είδη συσκευασμένα κατάλληλα για ασφαλή μεταφορά.

Η κατάσταση της παραγγελίας που πρόκειται να σταλεί με μεταφορική εκτός Αττικής, καθώς και ο αριθμός φορτωτικής, το όνομα της μεταφορικής και τα τηλέφωνά της, αποστέλλονται με e-mail την ημέρα αποστολής.

Παραλαβή από την έδρα μας : Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία μας από την έδρα μας, εφόσον μας έχετε ενημερώσει με οποιοδήποτε τρόπο προβλέπεται και εφόσον έχετε ειδοποιηθεί ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη . Κατόπιν τηλεφωνικής μας συνομιλίας μπορείτε να έρθετε για την παραλαβή της, την συμφωνηθείσα από εμάς μέρα και ώρα, προς την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Μη ξεχνάτε ότι είναι υποχρεωτικό για παραγγελίες άνω των 100€ να έχει σταλεί προκαταβολή 50% με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό. Μόνο τότε η παραγγελία θεωρείται επιβεβαιωμένη.

Δεν πραγματοποιούνται αποστολές με αντικαταβολή σε Τ.Θ.