Σχετικά με εμάς

Η επιχείρησή μας δημιουργεί φωτιστικά από το 1968 με την επωνυμία ΤΕΧΝΟΦΩΣ–ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ. Επενδύοντας τόσα χρόνια στις σύγχρονες μεθόδους κατασκευής και χρησιμοποιώντας τα καταλληλότερα και ποιοτικότερα υλικά για τα προϊόντα μας, αποκτήσαμε ικανοποιημένους πελάτες σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο. Ήρθαμε πιο κοντά σας το 2008, δημιουργώντας το πρώτο Ελληνικό Εργοστασιακό Ηλεκτρονικό Κατάστημα Φωτιστικών www.fotistika4u.gr. Το 2013, σας πλησιάσαμε περισσότερο, ανανεώνοντας το, σύμφωνα με τα νέα τεχνολογικά δεδομένα και κρατώντας τις γερές μας βάσεις. Πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το εξ' ολοκλήρου ανανεωμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Κρατώντας σταθερό το brand name, αλλάξαμε, μεγαλώσαμε, γεμίσαμε και μοιραστήκαμε μαζί σας τις εμπειρίες μας, αλλά το μεράκι και ο ενθουσιασμός μας για τον φωτισμό παρέμειναν τα ίδια.  

Το σύνολο των προϊόντων, ως αποτέλεσμα μελέτης των αναγκών σας σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τάσεις φωτισμού.

Στόχος μας πάντοτε, ήταν και θα είναι, να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα με το φως, λειτουργικότητα, διακόσμηση και πάνω απ’όλα, την ικανοποίηση των πελατών μας από την αγορά των προϊόντων μας. Αυτό προϋποθέτει σωστές επιλογές ποιοτικών προϊόντων, αδιάκοπης ενημέρωσης των τάσεων της αγοράς, συνεχής βελτίωση της παραγωγικής μας διαδικασίας, χρήση των πιο σύγχρονων υλικών κατασκευής ώστε να εξασφαλίζεται η ανώτερη ποιότητα σε όλα τα είδη φωτισμού, εναρμονιζόμενοι πάντοτε με τις Κοινοτικές Οδηγίες Διασφάλισης Ποιότητας και Ασφάλειας. Η πορεία αυτή δεν είναι πάντοτε εύκολη. Απαιτεί να είμαστε συνεχώς κοντά σας με διαρκής παρακολούθηση και ανταπόκριση στις διάφορες και διαρκώς ανανεωμένες απαιτήσεις και ανάγκες σας. Συνδυάζοντας παράλληλα τις συνεχείς συνεργασίες μας με καταξιωμένα εργοστάσια κατασκευής ποικίλων προϊόντων φωτισμού, πρώτων υλών καθώς και άλλων , στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε ατομικές ή και εξειδικευμένες λύσεις φωτισμού για οικιακούς, επαγγελματικούς και άλλους χώρους. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να ακούσουμε και να υλοποιήσουμε διάφορες ανάγκες φωτισμού προτείνοντάς σας την δική μας πρόταση που να ικανοποιεί τις ανάγκες αυτές.

Οι προσδοκίες μας για το μέλλον, ως αποτέλεσμα της μέχρι τώρα πορείας μας.

Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε με σιγουριά ότι και στο μέλλον θα διατηρήσουμε τις ίδιες προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και αισθητικής των προϊόντων μας. Διατηρώντας και επεκτείνοντας τις συνεργασίες μας με εργοστάσια πρώτων υλών και άλλων έτοιμων φωτιστικών ειδών και αξεσουάρ, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε προϊόντα φωτισμού σε ικανοποιητικές τιμές, που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις σύγχρονες απαιτήσεις σας, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα κατασκευής και αισθητικής τους. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι, η προτίμησή σας στα προϊόντα μας και η ικανοποίησή σας από την αγορά αυτών.

Σε όλους εσάς, απ' όλους εμάς στην επιχείρηση fotistika4u.gr, σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλές αγορές απ΄το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.fotistika4u.gr.

Πάντα δίπλα σας, με συνεχώς ανανεωμένες και αξιόλογες προτάσεις φωτισμού και φυσικά πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε. Μπορείτε φυσικά να μας επισκεφθείτε, για να συζητήσουμε από κοντά την καλύτερη λύση για τον φωτισμό του χώρου σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας από εξειδικευμένο προσωπικό, παρακαλείστε, πριν την επίσκεψή σας, να καλέσετε για ραντεβού.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Τ: +30 210 431 5570

Μ: +30 695 590 2800

Ε: support@fotistika4u.gr

 

Αγγελάκος Ελευθέριος

PayPal Logo
Copyright © 2019-present Fotistika4u. All rights reserved.