ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ. --- ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ --- Εξυπηρέτηση Πελατών στο 2104315075

Η επιχείρηση και το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα

Η επιχείρησή μας δημιουργεί φωτιστικά από το 1968 με την επωνυμία ΤΕΧΝΟΦΩΣ – ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ. Επενδύοντας τόσα χρόνια στις σύγχρονες μεθόδους κατασκευής και χρησιμοποιώντας τα καταλληλότερα και ποιοτικότερα υλικά για τα προϊόντα μας, αποκτήσαμε ικανοποιημένους πελάτες σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο. Ήρθαμε πιο κοντά σας δημιουργώντας το 2008 το πρώτο Ελληνικό Εργοστασιακό Ηλεκτρονικό Κατάστημα Φωτιστικών www.fotistika4u.gr . Πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το ανανεωμένο μας e-shop κρατώντας σταθερό το brand name

Ξεκινώντας με πολύ μεράκι, μεγάλες προσδοκίες και ενθουσιασμό, βάλαμε σα μοναδικό στόχο, τη πληρέστερη και διαρκή ικανοποίηση των πελατών μας, μοιραστήκαμε την εμπειρία μας, σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε φωτιστικά που κάλυψαν ανάγκες φωτισμού σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

 

Το σύνολο των προϊόντων, ως αποτέλεσμα μελέτης των αναγκών του καταναλωτή σε συνδυασμό με τις σύγχρονες απαιτήσεις φωτισμού.

Στόχος μας πάντοτε, ήταν και θα είναι, να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα με το φως, λειτουργικότητα, διακόσμιση και πάνω απ’όλα ικανοποίηση των πελατών μας από την αγορά των προϊόντων μας. Αυτό προϋποθέτει συνεχής βελτίωση της παραγωγικής μας διαδικασίας, χρήση των πιο σύγχρωνων υλικών κατασκευής ώστε να εξασφαλίζεται η ανώτερη ποιότητα σε όλα τα είδη φωτισμού, εναρμονιζόμενοι πάντοτε με τις Κοινοτικές Οδηγίες Διασφάλισης Ποιότητας και Ασφάλειας. Η πορεία αυτή δεν είναι πάντοτε εύκολη. Απαιτεί να είμαστε συνεχώς κοντά σας με διαρκής παρακολούθηση και ανταπόκριση στις διάφορες και διαρκώς ανανεωμένες απαιτήσεις και ανάγκες σας. Συνδυάζοντας παράλληλα τις συνεχείς συνεργασίες μας με καταξιωμένα εργοστάσια κατασκευής πρώτων υλών καθώς και άλλων, κατασκευής επίσης διαφορετικών προϊόντων φωτισμού, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε ατομικές ή και εξειδικευμένες λύσεις φωτισμού για οικιακούς, επαγγελματικούς και άλλους χώρους. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να ακούσουμε και να υλοποιήσουμε διάφορες ανάγκες φωτισμού προτείνοντάς σας την δική μας πρόταση που να ικανοποιεί τις ανάγκες αυτές.

Οι προσδοκίες μας για το μέλλον, ως αποτέλεσμα της μέχρι τώρα πορείας μας.

Η επιχείρηση μπορεί, με σιγουριά, να σας διαβεβαιώσει ότι και στο μέλλον θα διατηρήσει τις ίδιες προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και αισθητικής των προϊόντων της. Διατηρώντας και επεκτείνοντας τις συνεργασίες της με εργοστάσια πρώτων υλών και άλλων φωτιστικών ειδών στην Ελλάδα, θα συνεχίσει να προσφαίρει Ελληνικά Προϊόντα και άλλες λύσεις φωτισμού, που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις σύγχρονες απαιτήσεις σας. Παρά λοιπόν τις υπάρχουσες δυσκολίες, θα συνεχίσουμε να σας προσφαίρουμε άψογα Ελληνικά Φωτιστικά σε ικανοποιητικές τιμές, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα κατασκευής και αισθητικής τους. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η προτίμησή σας στα προϊόντα μας και η ικανοποίησή σας για την αγορά σας.

Σε όλους εσάς, απ'όλους εμάς στην επιχείρηση ΤΕΧΝΟΦΩΣ - ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ, σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλές αγορές απ΄το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.fotistika4u.gr. Το Πρώτο Εργοστασιακό Ηλεκτρονικό Κατάστημα Φωτισμού! Πάντα δίπλα σας, με συναιχώς ανανεωμένες και αξιόλογες προτάσεις φωτισμού και φυσικά πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε. 

Tηλέφωνα Επικοινωνίας: Τ/F: +30 210 4315 075     M: +30 6955 90 2800    email : fotistika4u@gmail.com      skypeFotistika4u-Angelakos Leftheris

Αγγελάκος Ελευθέριος