ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ, ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ--- Εξυπηρέτηση Πελατών στο 2104315075

Προσωπικά Δεδομένα

Αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων καθορίζει πως η επιχείρηση fotistika4u χρησιμοποιεί και προστατεύει οποιαδήποτε πληροφορία που δίνετε όταν χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα. Η επιχείρηση fotistika4u δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι η ιδιωτικότητά σας είναι προστατευμένη. Θα πρέπει να σας ζητήσουμε να δώσετε ορισμένες πληροφορίες, με τις οποίες μπορείτε  να αναγνωριστείτε  κατά τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σύμφωνα με την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η επιχείρηση fotistika4u μπορεί να αλλάξει αυτή την πολιτική κατά καιρούς και να ενημερώνει αυτή τη σελίδα. Θα πρέπει να ελέγχετε συχνά αυτή τη σελίδα, για να εξασφαλίσετε ότι είστε ευχαριστημένοι με τυχόν αλλαγές.

Τι συλλέγουμε                                  

Μπορούμε να συλλέγουμε τις ακόλουθες πληροφορίες:

  • όνομα
  • στοιχεία επικοινωνίας συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • δημογραφικές πληροφορίες, όπως ταχυδρομικός κώδικας, προτιμήσεις και ενδιαφέροντα κλπ.
  • άλλες πληροφορίες σχετικές με έρευνες ή / και προσφορές πελατών

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει

Να σημειωθεί ότι δεν γνωστοποιούμε σε κανένα τρίτο τα στοιχεία του χρήστη ή/ και του πελάτη για κανένα λόγο ή σκοπό. Τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται από την επιχείρησή  μας αποκλειστικώς και μόνον στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών μεταξύ επιχείρησης και πελάτη, και της επικοινωνίας μαζί του, για την ολοκλήρωση των παραγγελιών, την τιμολόγησή τους,, την διευκόλυνση των παραδόσεων, την εν γένει εκτέλεση των παραγγελιών, την εξυπηρέτηση των αιτημάτων του. Εξαίρεση αποτελεί η κοινοποίηση προς τρίτους που σκοπό έχει τη διεκπεραίωση της παραγγελίας (ιδίως σε μεταφορικές εταιρείες, συνεργαζόμενες εταιρείες εγκαταστατών κλπ.).

Επίσης, χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες, ενδεικτικά παραθέτουμε τους ακόλουθους λόγους:

  • Εσωτερική τήρηση αρχείων.
  • Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
  • Μπορούμε να στείλουμε περιοδικά, διαφημιστικά μηνύματα σχετικά με νέα προϊόντα, ειδικές προσφορές ή άλλες πληροφορίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να βρείτε ενδιαφέρουσες  χρησιμοποιώντας την διεύθυνση email που έχετε δηλώσει.
  • Κατά καιρούς, μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς έρευνας αγοράς. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου, φαξ ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για να προσαρμόσετε το διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας.

Τέλος, τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας  την εφαρμογή του άρθρου 7Απαρ.1 (β) Ν.2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απόρρητου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006. 

Εάν πιστεύετε ότι οποιαδήποτε πληροφορία κρατάμε για εσάς είναι λανθασμένη ή ελλιπής, παρακαλούμε γράψτε ή στείλτε μας email στο fotistika4u@gmail.com το συντομότερο δυνατόν. Θα διορθώσουμε αμέσως κάθε πληροφορία που διαπιστώνεται ότι είναι λανθασμένη ή ελλιπής.

Ασφάλεια

Έχουμε δεσμευτεί να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες σας είναι ασφαλείς. Προκειμένου να αποφευχθεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη, έχουμε θέσει σε εφαρμογή κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διασφάλιση των πληροφοριών που συλλέγουμε online. Παράλληλα, ο χρήστης ή/ και πελάτης θα πρέπει και αυτός να διαφυλάσσει το απόρρητο των δεδομένων του και να μην προβαίνει σε αποκαλύψεις σε τρίτους (έστω και από αμέλειά του) ούτε να παραχωρεί τη χρήση των στοιχείων του αυτών από τρίτους. Η επιχείρηση επιφυλάσσεται για κάθε τυχόν ζημία της από υπαίτια παραβίαση των ανωτέρω υποχρεώσεων του χρήστη ή/ και πελάτη. 

Cookies και πώς τα χρησιμοποιούμε

Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο ζητά την άδεια να τοποθετηθεί στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Μόλις συμφωνήσετε, το αρχείο προστίθεται και το cookie βοηθά στην ανάλυση της κυκλοφορίας ιστοσελίδα ή σας ενημερώνει όταν επισκέπτεστε ένα συγκεκριμένο site. Τα cookies επιτρέπουν σε εφαρμογές web να ανταποκριθούν σε εσάς ως άτομο. Η δικτυακή εφαρμογή μπορεί να προσαρμόσει τις δραστηριότητές της στις ανάγκες σας, συμπάθειες και αντιπάθειες με τη συλλογή και να θυμόμαστε τις πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας.

Χρησιμοποιούμε τα cookies καταγραφής της κυκλοφορίας για να εντοπίσουμε ποιες σελίδες χρησιμοποιούνται. Αυτό μας βοηθά να αναλύσουμε τα δεδομένα σχετικά με τη σελίδα web κυκλοφορίας και τη βελτίωση της ιστοσελίδας μας, προκειμένου να το προσαρμόσουν στις ανάγκες των πελατών. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο για τους σκοπούς στατιστικής ανάλυσης και στη συνέχεια τα δεδομένα αφαιρούνται από το σύστημα.

Συνολικά, τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερη ιστοσελίδα, επιτρέποντας μας να παρακολουθεί ποιες σελίδες θα βρείτε χρήσιμες και ποιες όχι. Ένα cookie σε καμία περίπτωση δεν μας δίνει πρόσβαση στον υπολογιστή σας ή οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με εσάς, εκτός από τα δεδομένα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας. Μπορείτε να επιλέξετε να δεχτείτε ή να απορρίψετε τα cookies. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης δέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά συνήθως μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του περιηγητή σας για να απορρίπτετε τα cookies, εάν προτιμάτε. Αυτό μπορεί να σας αποτρέψει από το να επωφεληθείτε  πλήρως από την ιστοσελίδα.

Σύνδεσμοι προς άλλους δικτυακούς τόπους

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους ενδιαφέροντος. Ωστόσο, από τη στιγμή που έχετε χρησιμοποιήσει αυτούς τους συνδέσμους για να φύγετε από τον ιστότοπό μας, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω στον άλλο δικτυακό τόπο. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για τη προστασία του απορρήτου σας και  των προσωπικών σας δεδομένων και της κάθε πληροφορίας που σας παρέχει, ενώ επισκέπτεστε τέτοιες ιστοσελίδες και τέτοιες ιστοσελίδες δεν διέπονται από την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να κοιτάξετε τη δήλωση περί απορρήτου που ισχύει για την εν λόγω ιστοσελίδα.